Etiket Sonuçları: HEDEF YKS

May

HEDEF YKS 2024 çalışmaları kapsamında, üniversite adayı öğrencilerimize,mayıs ayı itibariyle seri TYT-AYT deneme sınavları yapmaya devam ediyoruz.

Nis

Rehberlik Servisi tarafından HEDEF YKS kapsamında,12.sınıf öğrencilerine yönelik  "Sınav Kaygısıyla Başetme Yolları" ile ilgili seminer düzenlendi.

Rehberlik Servisimizin koordinatörlüğünde sınıf rehber öğretmenleri ve okul idaresi tarafından okulda yapılan performans değerlendirme sınavlarının analizini değerlendirmeye devam ediyoruz. Ocak-Şubat aylarında velilerimizle YKS sınav analizleri ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak 2.dönem yapılacak çalışmalr ile ilgili velilerimizi bilgilendirdik.

HEDEF YKS projesi kapsamında sene başında hazırlanan performans değerlendirme sınavları takvimine göre 11. sınıflara 5 TYT,3 KDS toplam 8; 12.sınıflar ise 16 TYT,1 AYT toplam 17 deneme sınavı uygulandı. Deneme sınav sonuçları analizleri yapıldıktan sonra ,rehberlik servisi tarafından 12.sınıf öğrencileriyle birebir görüşülerek eğitsel rehberlik çalışması yapıldı.

HEDEF YKS 2024-2027...Okulda yaptığımız deneme sınavı sonuçlarına göre, her ayın sonunda 9.10.11. ve 12. sınıf öğrencilerimize, sınıf seviyesi ve proje türüne göre okulda dereceye giren toplam 30 öğrencimize ödülleri dağıtıldı.Sene sonuna kadar her ayın sonuda ödül uygulamamız devam edecek.Ayrıca okul televizyonumuzda deneme şampiyonlar ligi videosu oluşturup yayınlamaya başladık.Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

12.sınıf öğrencilerimize, Rehberlik Servisi tarafından HEDEF YKS 2024 kapsamında, "Test Çözme Teknikleri, Deneme Sınav Sonuçlarını Değerlendirme " konularında seminer düzenlendi.

Rehberlik Servisi HEDEF YKS 2024 Afiş