Etiket Sonuçları: tanıtım

Üniversite adayı öğrencilerimizle birlikte KSÜ Yunus Emre Kongre ve Kültür Merkezinde EKET Fuarcılık tarafından “Üniversite Tercih Günleri” kapsamında “Üniversite Tanıtım Günleri Fuarı” etkinliklerine katıldık.

Onikişubat ilçesinde bulunan Kervan Pastanesi Turgut Pekel İHO 8.sınıf öğrencileri okul tanıtım gezilerinde, okulumuzu ziyaret ettiler.Okul idaresi tarafından genel bilgilendirme yapıldıktan sonra konferans salonunda, okul rehberlik servisi tarafından fen ve sosyal bilimler proje okullarının içeriği ve okul faaliyetleri ile ilgili bilgi verildi.Kervan Pastanesi Turgut Pekel İHO idarecilerine,okul rehber öğretmenine ve öğrencilerine teşekkür ediyoruz.2024 LGS sınavında tüm öğrencilerine başarılar diliyoruz.