Etiket Sonuçları: ödül

Kas

HEDEF YKS 2024-2027...Okulda yaptığımız deneme sınavı sonuçlarına göre, her ayın sonunda 9.10.11. ve 12. sınıf öğrencilerimize, sınıf seviyesi ve proje türüne göre okulda dereceye giren toplam 30 öğrencimize ödülleri dağıtıldı.Sene sonuna kadar her ayın sonuda ödül uygulamamız devam edecek.Ayrıca okul televizyonumuzda deneme şampiyonlar ligi videosu oluşturup yayınlamaya başladık.Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Kas

EKİM AYI DENEME SINAVI ŞAMPİYONLARI

HEDEF YKS 2023...Rehberlik Servisince hazırlanan videoyla tüm sınıf düzeylerinde, yapılan Kazanım Değerlendirme Sınavlarında okulda dereceye giren öğrencilerimizi okul televizyonunda 1 ay boyunca yayınlanıyoruz.Ayrıca öğrencilerimize ödüllerini takdim ederek öğrencilerimizi teşvik ediyoruz. Tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.Gelecek ayın şampiyonlarında görüşmek üzere..

Mrt

Hoca Ahmet Yesevi Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri her alanda ilçemizin ve ilimizin gururu olmaya devam ediyor. Deneme Sınavlarında, Sportif Yarışmalarda, TÜBİTAK Proje Yarışmasında, Mesleki Yarışmalarda başarılı olan öğrenciler, diğer öğrencilere güzel örnek oldukları için ödüllendirildi.

Ödül ve disiplin yönetmeliği