Etiket Sonuçları: hoca ahmet yesevi

HEDEF YKS 2024-2027...Okulda yaptığımız deneme sınavı sonuçlarına göre, her ayın sonunda 9.10.11. ve 12. sınıf öğrencilerimize, sınıf seviyesi ve proje türüne göre okulda dereceye giren toplam 30 öğrencimize ödülleri dağıtıldı.Sene sonuna kadar her ayın sonuda ödül uygulamamız devam edecek.Ayrıca okul televizyonumuzda deneme şampiyonlar ligi videosu oluşturup yayınlamaya başladık.Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ağu

2023/2024 Eğitim Öğretim Yılı Pansiyon  Başvuruları başlamıştır. Başvuru Tarihi: 22.08.2023-25.08.2023

Tem

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı İlahiyat Odaklı Hafızlık Sınıfı Yetenek Sınavı Sonuçları Açıklandı

May

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'nün desteklediği Evliya Çelebi Öğrenci Değişim Programı kapsamında Koordinatör okulumuz Hoca Ahmet Yesevi Anadolu İmam Hatip Lisesi ve paydaş okulumuz İstanbul Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi "Edebiyatın Başkenti ve Sultanlar Diyarı Gönül Köprüsü Projesi" 7 Mayıs-15 Mayıs tarihleri arası başladı. İstanbul programından resimler.

Hoca Ahmet Yesevi Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri her alanda ilçemizin ve ilimizin gururu olmaya devam ediyor. Deneme Sınavlarında, Sportif Yarışmalarda, TÜBİTAK Proje Yarışmasında, Mesleki Yarışmalarda başarılı olan öğrenciler, diğer öğrencilere güzel örnek oldukları için ödüllendirildi.