Etiket Sonuçları: lise

Açık İmam Hatip lisesi yüz yüze eğitim derslerimiz başlamıştır

May

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'nün desteklediği Evliya Çelebi Öğrenci Değişim Programı kapsamında Koordinatör okulumuz Hoca Ahmet Yesevi Anadolu İmam Hatip Lisesi ve paydaş okulumuz İstanbul Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi "Edebiyatın Başkenti ve Sultanlar Diyarı Gönül Köprüsü Projesi" 7 Mayıs-15 Mayıs tarihleri arası başladı. İstanbul programından resimler.

May

Sınıf Geçme Sınavlar Yönetmeliği 2023-2024

Ahmet Yesevi Türklerin manevi hayatına asırlarca hükmeden, Türk halk sufilik geleneğinin kurucusu; Arslan Baba´dan teslim aldığı emaneti insanlara "hikmet"leri aracılığıyla damla damla özümseten; kutsal emaneti Horasan Erenleriyle dünyanın dört bir bucağına ulaştıran; Türk diliyle yazdığı hikmetleriyle dilimizin gelişmesi ve zenginleşmesine büyük katkısı olan "Pir-i Türkistan", büyük Veli öncü şair...