Etiket Sonuçları: program

May

Evliya Çelebi Değişim Programı kapsamında proje ortağımız olan İstanbul Uluslararası Fatih Sultan Mehmet Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrenci ve öğretmenlerini bu hafta okulumuzda misafir ettik.Misafir öğrenciler sabah okuldaki derslere katıldıktan sonra öğleden sonra gezi etkinlikleri düzenlendi.Şehir içindeki tarihi yerler,Tarihi Ceyhan Köprüsü,Cam Teras,Süleymanlı Şehitliği,Ilıca kaplıcaları,Savruk Şelalesi,Yeşilgöz,Afşin Eshabı Keyf Külliyesi,Günpınar Şelalesi ve Darende Somuncu Baba ziyaretlerini gerçekleştirdik.Evliya Çelebi Değişim Programı'nın düzenlenmesinde emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

12.sınıf öğrencilerine  "Sınava 1 Ay Kala Neler Yapılmalı " ile ilgili seminer düzenlendikten sonra  "YKS Son 1 Ay Analizli Tekrar Çalışma Programı " hazırlandı. Öğrencilerimizin şimdiye kadar girdiği deneme sınavları sonucunda oluşan ayrıntılı sonuç analizleri değerlendirildikten sonra öğrencilerimize çalışma programı yapılacaktır.

Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi

HAYİHL Rehberlik Servisi