May

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü “Vakti Kuşanmak Etkinlikleri” kapsamında okulumuz mesleki tatbikat kulübü tarafından “Dinin Direği Namaz ve Musiki Dinletisi Programı” gerçekleştirildi. Program, Kur’an tilaveti, okulumuz öğrencileri tarafından hazırlanan Namaz ile ilgili özlü sözler videosunun izlenmesi, Namaz ile ilgili âyet ve hadisler ve musiki dinletisi şeklinde gerçekleştirildi. Meslek dersleri öğretmenimiz Eşref AKINCI âyet ve hadisler ışığında Namazın önemi hakkında sunum yaptı. Program sonunda 10D sınıfı “Vuslat İlahi Korosu” tarafından musiki ve ilahi dinletisi gerçekleştirildi. Bu güzel programın hazırlanmasında emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

YKS' ye Son 1 Ay Kala Neler Yapılmalı? semineri rehberlik servisi tarafından okul konferans salonunda gerçekleştirildi.Seminerde,psikolojik hazırlık,konu tekrarı,deneme sınavları analizi,hedef,motivasyon gibi konularda öğrrencilere teknik bilgiler verildi.İnfografik bilgilendirme broşürü hazırlanarak seminere katılamayan öğrencilerle paylaşıldı.

May

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü mesleki yarışmalarda okulumuz öğrencileri üç bölge birincilği kazandılar. Kilis’te yapılan Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması’nda 11C sınıfı öğrencimiz Muhammet Yiğit KARAOKUR, Elazığ’da yapılan Genç Sada Kur’ân-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması’da 12D sınıfı öğrencimiz Mustafa GÖNLÜ ve Gaziantep’te yapılan Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışması’nda 11C sınıfı öğrencimiz Cuma KAPLAN Bölge Birincisi olmuştur. Öğrencilerimizi bu üstün başarılarından dolayı tebrik eder ve öğrencilerimizin yetişmesinde emeği geçen öğretmenlerimize ve din görevlilerimize teşekkür ederiz. Türkiye fanellerinde öğrencilerimize başarılar dileriz.

May

HEDEF YKS 2024 çalışmaları kapsamında, üniversite adayı öğrencilerimize,mayıs ayı itibariyle seri TYT-AYT deneme sınavları yapmaya devam ediyoruz.

Nis

Rehberlik Servisi tarafından HEDEF YKS kapsamında,12.sınıf öğrencilerine yönelik  "Sınav Kaygısıyla Başetme Yolları" ile ilgili seminer düzenlendi.

Rehberlik Servisi

Nis

Rehberlik Servisi tarafından okul konferans salonunda 9.sınıf öğrencilerine yönelik "Ergenlik Dönemi Özellikleri" ile ilgili seminer gerçekleştirildi.

Nis

Milli Eğitim Bakanlığı Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında 9-A ve 9-B sınıfı öğrencilerimiz "Şehitlere Vefa ve Dua" temalı mezarlık ve Şehitlik ziyareti gerçekleştirdiler. Bu etkinliğin gerçekleştirilmesinde emeği geçen meslek dersleri öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü “Vakti Kuşanmak” etkinlikleri kapsamında Okulumuz 10. Sınıf öğrencileri arasında “Dinin Direği Namaz Bilgi Yarışması” yapıldı. İki aşamada yapılan yarışmanın Final aşamasında 10. Sınıflardan 4 öğrencimiz yarışmaya katıldı. Çekişmeli geçen yarışma sonucunda 10A sınıfı öğrenncimiz Muhammet AYYILDIZ BİRİNCİ 10B sınıfı öğrencimiz İsmail Eren KORKMAZ ve 10C sınıfı öğrencimiz Ahmet Kasım AKKURT İKİNCİ ve 10D sınıfı öğrencimiz Samet GÜLİSTAN ÜÇÜNCÜ olmuştur. Yarışmada Müdür Yard. Mustafa DUMAN, Meslek dersleri öğretmenlerimiz Eşref AKINCI ve Münevver DOĞAN ve Tarih öğretmenimiz Fatma KIRKGEÇİT jüri üyesi olarak görev yapmışlardır. Yarışmada dereceye giren öğrencilerimizi tebrik eder, yarışmanın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü “Vakti Kuşanmak” etkinlikleri kapsamında Okulumuz hafız öğrencileri tarafından her gün öğle namazından önce okul uygulama mescidimizde Mukâbele okunmaktadır. Her gün 6 öğrencimiz tarafından okunan mukâbele programımızda toplam bir buçuk cüz okunmaktadır. Toplam 20 günde hatim tamamlanacak ve 5 nisan 2024 Cuma günü hatim duası yapılacaktır. Ayrıca pansiyon mescidimizde ise hafız öğrencilerimiz tarafından teravih namazı kıldırılmaktadır. Programların düzenlenmesinde emeği geçen öğrencilerimize ve onlara rehberlik eden meslek dersleri öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Rehberlik servisi tarafından MSÜ' ye girecek öğrencilere sınav öncesi,sınav anı ve sınav bitiminde dikkat etmeleri gereken durumlar ile ilgili afiş hazırlanarak dikkat etmeleri gereken hususlar iel ilgili öğrenciler billgilendirildi.