MEB "3 Adım TYT-AYT Deneme Sınavları " ve "Dört Dörtlük Konu Pekiştirme Testleri" Öğrencilerimize Dağıtıldı

Öğrencilerimize "3 Adım TYT-AYT Deneme Sınavları Seti" ile "Dört Dörtlük Konu Pekiştirme Testleri" dağıtıldı.

MEB Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından üniversite sınavlarına hazırlık sürecinde öğrencilere destek olmak amacıyla "3 Adım Deneme Sınavları Seti" hazırlandı.Tamamı yeni ve özgün sorulardan oluşan 3 Adım Deneme Sınavları Seti, 5 set ve 15 kitabı kapsıyor. Bu kitaplar, YKS'ye hazırlanan 12. sınıf öğrencileri ve mezun öğrencilere yönelik oluşturuldu. Bu set; sözel, sayısal, eşit ağırlık ve yabancı dil bölümleri için TYT, AYT ve YDT şeklinde hazırlandı. TYT seti 3 kitap ve 15 deneme, AYT Sözel Seti 3 kitap 15 deneme, AYT Sayısal 3 kitap 15 deneme, AYT Eşit Ağırlık 3 kitap 15 deneme ve Yabancı Dil seti 3 kitap 15 deneme içeriyor. Ayrıca denemelerin tamamı 2023 ÖSYM konularının tamamını kapsayacak şekilde kurgulandı. Her setin içindeki deneme sınavları, kolay-orta-zor şeklinde sınıflandırıldı.Deneme sınavlarını çözen öğrenciler, kare kod aracılığıyla ÖDS'deki YKS modülünde bulunan deneme sınavı değerlendirme bölümünden konu analiz raporuna ulaşabilecek.

Hazırlanan bir diğer kaynak ise "Dört Dörtlük Konu Pekiştirme Testleri" oldu. Yardımcı kaynak setinde matematik, fizik, kimya, biyoloji derslerinde 9, 10, 11 ve 12. sınıflarına yönelik 16 kitap bulunuyor. Kaynak, ilgili derslerin tüm konularını kapsayan çoktan seçmeli sorular ve bu sorulardan bazılarına ait örnek çözümlerden oluşuyor.

"3 Adım Deneme Sınavları Seti"ne ulaşmak için tıklayınız.

"Dört Dörtlük Konu Pekiştirme Testleri"ne ulaşmak için tıklayınız.

24-05-2023

Yayın: 24.05.2023 - Güncelleme: 24.05.2023 18:17 - Görüntülenme: 548