T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KAHRAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU - Hoca Ahmet Yesevi Anadolu İmam Hatip Lisesi

Osman GÜRÜN - Okul Müdürü

1973 Yılında Kahramanmaraş’ta doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kahramanmaraş’ta tamamladı. 1992 Yılında Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde eğitime başladı ve 1997 Yılında mezun oldu. A.Ü. Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Tezli Yüksek lisans eğitimini 2006 yılında tamamladı. 

Öğretmenliğe 1998 Yılında Trabzon İli Akçaabat İlçesi Kirazlık İlköğretim Okulu’nda başladı. Yaklaşık beş yıl görev yaptıktan sonra Adana ili Yüreğir İlçesi Mutlu İlköğretim Okuluna atandı. İki yıl burada görev yaptıktan sonra sırasıyla Seyhan Toros İlköğretim Okulunda sınavla kadrolu müdür yardımcısı, Çukurova Hacı Hatice Turgut Anadolu Lisesinde öğretmen olarak çalıştı. Ayrıca 2010-2012 yılları arasında Çukurova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki Proje Koordinasyon Ekibinde görev aldı.  Daha sonra sınavla 2013 yılında sınavla Piri Reis Anadolu Lisesine atandı. 17 Aralık 2014 tarihinde mülakatla Adana İli Çukurova İlçesi Niyazi Ekerbiçer Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi (Okulu) Okul Müdürü olarak göreve başladı.

2015 yılında iller arası tayinle K.Maraş Fatih Anadolu Lisesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliğine atandı. 27.11.2015 tarihinde aynı okulda Müdür Yardımcılığı görevine başladı. 10.10.2017 tarihinde Hoca Ahmet Yesevi Anadolu Lisesine müdür olarak atandı. Halen bu görevi sürdürmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.