12.sınıf öğrencilerimize, Rehberlik Servisi tarafından HEDEF YKS 2024 kapsamında, "Test Çözme Teknikleri, Deneme Sınav Sonuçlarını Değerlendirme " konularında seminer düzenlendi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında şehitlik ziyareti yapıldı. Ziyarete, Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Mart, şube müdürleri, okul yöneticileri ve öğrenciler katıldı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle Şeyh Adil Mezarlığı'nda şehitlik bölümünde yatan şehitlerimizin ruhuna okulumuz öğrencileri tarafından Kur'an-ı Kerim tilaveti okundu. Kur'an-ı Kerim tilaveti sonrası şehitlerimizin mezarları başında dualar edildi.

2023-2024 Eğitim öğretim yılı  Okul Aile Birliği toplantısını okulumuz konferans salonunda gerçekleştirdik. Okul müdürü Sayın Osman Gürün'ün açılış konuşmasından sonra bir önce yılın denetim raporlarının ibrası yapıldı. Akabinde yeni yıl için yönetim kurulu seçimi yapıldı. Genel kurul toplantısından sonra veliler ve  öğretmenlerimiz okulumuzda görüşmeler gerçekleştirdiler. Gelen tüm velilerimize teşekkür ediyor hayırlı ve başarılı bir yıl olmasını temenni ediyoruz.

Yaklaşan kış öncesi okulumuz pansiyonunda kalan öğrencilerimize hijyen ve bireysel temizlik konularında sağlık personeli Hediye Yılmaz tarafından okulumuz konferans salonunda sunum yapıldı. Kendisine sunumları için teşekkür ederiz.

İsrail'in Gazze katliamına karşı Ümmet bilincini ve farkındalığı artırmak amacıyla öğrencilerimiz zalimin karşısında mazlumun yanındayız sloganı ile kareografi oluşturdular. Bu etkinliğin organizasyonunda emeği geçen öğretmenlerimiz Eşref Akıncı.Şeyda Alkış ve Abdulkadir Geylani Erdoğan a teşekkür ederiz 11A sınıfı öğrencimiz Taha Ali'ye ve bütün öğrencilerimize teşekkür ederiz

Rehberlik servisi tarafından 10.sınıf öğrencilerine;

* YKS sınav Sistemi

* Ders seçimi ön bilgilendirme

* Ders çalışma programları konusunda bilgi verildi.

Hoca Ahmet Yesevi Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak 9. sınıf öğrencilerimizin aileleriyle okulumuzda gerçekleştirdiğimiz tanışma toplantısında bir araya geldik.

2023 Ezan okuma yarışması Türkiye 2. Olan hafız öğrencimizin Kur'an tilaveti ile başladığımız toplantıda okul Müdürümüz ve Müdür Yardımcımız tarafından gerçekleştirilen sunumlarda velilerimize, kurum kültürümüz, okul yaşantımız ve işleyiş, akademik programlar, sanatsal, sportif aktiviteler ve sosyal kulüpler hakkında kapsamlı bilgi verildi.

Sunum sonunda sınıflarda ağırladığımız velilerimiz öğretmenlerimizle de tanışma fırsatı buldu.

Yoğun katılımlarından dolayı velilerimize teşekkür ederiz.

Kanserin erken teşhis edilmesinin tedavi sürecine sağlayacağı katkı konusunda vatandaşların farkındalığını artırmak ve bilgilendirmek amacıyla Kahramanmaraş il sağlık müdürlüğünce Dr. Kübra Demirdöven Cırık tarafından öğretmenlerimize ve çalışan personelimize sunum yapıldı.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü mesleki uygulama çalışmaları kapsamında öğrencilerimiz Mimar Sinan camii, Akşemsettin camii, Şeyhadil camii'nde ve okul uygulama mescidinde mesleki uygulama çalışmalarını gerçekleştirdiler. Başarılı uygulamalarından dolayı öğrencilerimizi tebrik ederiz. Öğrencilerimizin yetişmesinde emeği geçen meslek dersleri öğretmenlerimiz Ahmet Kaluman, Eşref Akıncı ve Ali Demirel'e ve din görevlilerine teşekkür ederiz

Türkiye Gençlik Vakfının düzenlediği "Türkiye Münazara Yarışması" il finalinde yarışan okulumuz münazara takımı finalde rakibini mağlup ederek Gaziantep'te yapılacak olan bölge finaline katılmaya hak kazandı.  Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik eder, öğrencilerimize bölge finalinde başarılar dileriz.

Açık İmam Hatip lisesi yüz yüze eğitim derslerimiz başlamıştır

Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle okulumuz Mesleki Tatbikat Kulübü tarafından okulumuz 11. Sınıf öğrencileri arasında düzenlediğimiz SİYER-İ NEBİ BİLGİ YARIŞMASI’nın FİNAL aşaması tamamlandı. Meslek dersleri öğretmenlerimizin jüri üyesi olarak görev yaptığı yarışmada 11A Sınıfı öğrencimiz Taha ALİ BİRİNCİ olmuştur. Final yarışmasında birinci olan öğrencimize ve sınıflarında birinci olan öğrencilerimize ödülleri İstiklal marşı töreninde takdim edilmiştir. Öğrencilerimizi tebrik eder yarışmada emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Alemlere rahmet olarak gönderilen, iki cihan sultanı, rehberimiz, müjdecimiz  Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (sav) dünyaya teşrifinin 1452. yılı... Peygamber Efendimize salat ve selam olsun. Mevlidi Nebi haftamız mübarek olsun.

2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk kandili olan Mevlid Kandili programı ile anma ve kutlama programlarının açılışını yaptık.

Okul bahçesinde toplanan öğrenci ve öğretmenlerimizle birlikte icra ettiğimiz kandil programından sonra tüm öğrencilerimize yemek ikramı yapıldı.