Mesleki uygulama çalışmalarımıza okul uygulama mescidimizde başladık. Başarılı bir uygulama yapan 11 D sınıfı öğrencilerimiz İmam Hatip Ali Osman ARICIOĞLU nu ve müezzin Malik Ejder BAYAR ı tebrik ederiz

Okulumuzda 8 senedir görev yapan Matematik öğretmenimiz Yakup Kısa,2023/2024 eğitim öğretim yılı özür gurubu tayini sonucu aramızdan ayrılmıştır. Öğretmenimizin vermiş olduğu katkılardan dolayı kendisine teşekkür eder yeni görev yerinde başarılar dileriz.

Hoca Ahmet Yesevi Anadolu İmam Hatip lisesi olarak 2023-2024 eğitim öğretim yılını açmış bulunmaktayız. Pazartesi sabahı okulumuz bahçesinde toplanan öğrencilerimiz ve  aramıza yeni katılan 9.sınıf öğrencilerimizle 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerde kaybettiğimiz öğretmen, öğrenci ve velilerimiz için kuran tilaveti yaparak başladık. Okunan dualardan sonra okul müdürümüz sayın Osman Gürün, açılış konuşması yaptı. Hay ailesi olarak yeni eğitim öğretim yılının hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz.

Ağu

2023/2024 Eğitim Öğretim Yılı Pansiyon  Başvuruları başlamıştır. Başvuru Tarihi: 22.08.2023-25.08.2023

Mesleki çalışmalar kapsamında; rehberlik ve psikolojik danışma hizmetleri, okul müdüründen Sınıf rehber öğretmenlerine kadar ilgililerin görev, yetki ve sorumlulukları ile ilgili Okul Psikolojik Danışmanımız tarafından sunum gerçekleştirildi. Ayrıca öğretim programları, ders kitapları, yardımcı ve Kılavuz kitaplar ile dijital (Eba Eba OGM materyal vb.) platformların incelenmesi kapsamında meslek dersleri zümre başkanı Eşref Akıncı okulumuz öğretmenlerine öğretmenler odasında sunum yaptı. Tüm öğretmenlerimiz ve idarecilerimizin katılım gösterdiği bu faydalı çalışma için hocalarımıza teşekkür ederiz.

Mesleki çalışmalar kapsamında eğitimci Musa Sarı tarafından okulumuz öğretmenlerine" Eğitimde duygusal bağın inşası" konulu seminer verildi.

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Sene Başı Öğretmenler Kurulu Toplantısını 4 Eylül 2023 Pazartesi günü 09.30-13.30 saatleri arasında okulumuzun toplantı salonunda yaptık.Sene Başı Öğretmenler Kurulu Toplantısının öncesinde Milli Eğitim Bakanı Prof. Yusuf TEKİN, EBA üzerinden öğretmenlerimize hitap etti.Daha sonrasında toplantıya geçildi.Okul Müdürümüz Osman GÜRÜN'ün başkanlığında saygı duruşunun yapılması ve İstiklal Marşımızın söylenmesi ile başlayan toplantıda bir önceki toplantıda alınan kararlar gözden geçirildi. Daha sonra sıra ile gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.

Gündem maddeleri öğretmenlerimizin katılımı, görüşleri ve fikir alış verişleriyle kapsamlı bir şekilde ele alınarak görüşüldü. Kurul ve komisyonlar belirlendi.Rehberlik Servisi tarafından rehberlik ve psikolojik danışmanlık hizmetleri ile ilgili kurul bilgilendirildi.2023-2024 yılının verimli bir şekilde geçmesi için kararlar alındı.İyi dilek ve temennilerle toplantı sona erdi.Toplantı bitiminde okulumuzdan tayini çıkarak ayrılan öğretmenlerimize okul müdürümüz tarafından plaket verildi. Göreve yeni başlayan ve aramızdan ayrılan arkadaşlarımıza görev yerlerinde başarılar diliyoruz.

Tem

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı İlahiyat Odaklı Hafızlık Sınıfı Yetenek Sınavı Sonuçları Açıklandı

HOŞ GELDİNİZ 2027 MEZUNLARIMIZ

2016-2017 EÖ yılında Kahramanmaraş'ın İLK Fen ve Sosyal Bilimler(LGS sınavıyla), TEK Hafızlık Proje Okulu (Hafızlık yetenek sınavıyla) olarak açılan yeni evinize sizleri bekliyoruz. Bugüne kadar mezun ettiğimiz öğrencilerimizle akademik,sosyal,mesleki,sportif,kültürel çalışmalarda kendini kanıtlamış,ulusal yarışma ve projelerde ilimizi temsil etmiş,ülkemizdeki Devlet Üniversitelerine,Milli Savunma Üniversitesine (MSÜ),Jandarma Askeri Okullarına (JSGA-JAMYO),Polis meslek Yüksekokullarına (PMYO), Özel Yetenek Sınavı ile alan spor ve müzik programlarına,Diyanet İşleri Başkanlığı kadrolarına yerleştiren okulunuzu daha iyi tanımak adına sizleri okulunuza bekliyoruz.

Okul Tanıtım Sunusu 2023

YKS 2023 Sınavına Hazırız
Sene başında planladığımız "HEDEF 2023 YKS" projesi ve "Akademik Başarıyı Arttırıcı Eylem Planı" kapsamında TYT-AYT deneme sınavlarımızı tamamladık. Yaşanan afet nedeniyle zorlu bir döneme giren sınav sürecini kısa sürede okul idaresi,rehberlik servisi ve öğretmenlerimiz ile birlikte telafi etmeye çalıştık. DYK kursları,pansiyon hizmetleri,MEB tarafından dağıtılan ve bağışlanan YKS kaynaklarıyla destekledik. Öğrencilerimizin sınav sonrasında da rehberlik hizmetleri ile yanlarında olmaya devam edeceğiz. Tüm öğrencilerimize YKS sınavında başarılar diliyoruz.

Haz

2204 A Tübitak liseler arası proje yarışmasında bölge birincisi olan edebiyat takımımız Türkiye finalleri için Ankara'da. Bugün açılışı yapılan yarışma 5-8 Haziran tarihleri arasında Ankara Ato Congresium'da gerçekleştirilecektir. 9 Haziranda sonuçlanacak yarışmada bölgemizi, şehrimizi ve okulumuzu temsil eden öğrencilerimize başarılar dileriz.